Workshop Herfstfair 2019 Kapelle

Woensdag 2 oktober was het zover! De jaarlijkse Herfstfair in Kapelle was weer een feit. Dit jaar als jubileumfair, het event bestond namelijk alweer 5 jaar! Met Antérieur Authentique verzorgden we een vol programma met bloemstyling workshops. Graag laten we u via dit bericht kort meegenieten van het evenement.

Bloemstyling Workshops Herfstfair 2019

Antérieur Authentique verzorgde een drietal styling sessies waarvoor de deelnemers vooraf of last-minute op het event konden aanmelden. Alle sessies zaten boordevol, en het was enorm gezellig. Ondanks het toch wat regenachtige weer was de opkomst enorm, en mogen we terugzien op een zeer geslaagde dag!

In de ochtendsessie maakten we een ring van staal bedekt met mos en een diversiteit aan takjes naar keuze. Aansluitend een krans van mos met dadels, rozenbotteltjes en takjes. Optioneel kon dit gecombineerd worden met een bijpassend windlicht waar de deelnemers graag gebruik van maakten! De middagsessie stond helemaal in het teken van het opmaken van een grote salimkrans met rozenbotteltakken.

Over de Herfstfair

De Herfstfair is een jaarlijks terugkerend woon – en lifestyle evenement in Kapelle waarvan een groot deel van de opbrengst gaat naar goede doelen. Het evenement is een heerlijke plaats om elkaar te ontmoeten in een gezellige atmosfeer, en geinspireerd te raken door de laatste trends op het gebied van wonen en lifestyle.

Zin gekregen? Hou dan de website van de Herfstfair in de gaten voor de 2020 editie. We zien alweer uit naar de volgende editie, het kan niet snel genoeg over zijn. Van harte welkom!