Afbeelding introductie pagina workshops bij Antérieur Authentique

Workshopsessies

Veruit onze leukste (en gezelligste!) activiteiten zijn toch wel de workshops. Van tijd tot tijd bieden we in ons atelier een variatie aan thematische workshops aan voor groepen vanaf 12 personen: bloemstyling, kransen maken of verlichting. Valentijnsdag, kerst of wisseling van de seizoenen, er is altijd wel een reden om het huis wat extra op te vrolijken.

Vanuit onze passie voor interieur delen we graag onze kennis en creativiteit. Normaal gesproken selecteren en organiseren onze stylistes de materialen, maar we staan altijd open voor leuke suggesties/ideëen! En laten we eerlijk zijn, samen bezig zijn is toch ook gewoon hèèl gezellig? De workshops nemen meestal zo’n 2-3 uur in beslag, al ‘kent creativiteit geen tijd’…

Inschrijven voor de workshops kan op eigen titel, maar ook  groepsgewijs. Door het grote animo worden de meeste workshops vaak meerdere keren aangeboden, maar reserveer wel op tijd, want vol = vol!

WORKSHOP ‘BLOEMSTYLING’
Gezellig, creatief, waardevol. Ons brede workshopaanbod ‘Bloemstyling’ biedt voor elk wat wils. Inschrijven kan individueel of als groep.

WORKSHOP ‘KRANSEN’
Thematische workshops met natuurlijke materialen. Robuust en groot, of juist gedetailleerd en fijn. Maak voor uw eigen interieur een bijpassende krans!

“Wat ben ik blij dat we er last-minute nog tussen konden, het was echt enorm leuk! Een diverse maar erg gezellige club. En het luik staat inderdaad prachtig met de toef, blij dat ik het uiteindelijk toch meegenomen heb!”

Cathy Menheere • Vlissingen

“De krans hangt inmiddels aan de schouw, wat een gaaf gezicht! Ik stuur je gauw een foto. Bedankt nog voor de gastvrijheid en de enorm leuke workshop. De volgende doe ik samen met mijn collega’s!”

Christine Zegers • Kwadendamme

Hey – bedankt voor de erg leuke workshop gister. Heb je ook een kerstworkshop? Dan kom ik graag nog een keer, maar dan samen met vriendinnen!

Monique D., Gorinchem