“De donkere maanden staan weer voor de deur. Het licht gaat een uurtje eerder aan en de behoefte aan licht neemt toe. Een goed gebalanceerde lichtkeuze maakt het verschil, al is het tegendeel (helaas) ook waar. De sfeer verandert naarmate licht beter of slechter aanwezig is. Tijd om eens goed uw lichtplan na te lopen!

Werken met licht behoort tot één van de activiteiten die we het liefste doen. Licht leeft, en brengt dingen tot leven. Licht is de ídeale sfeermaker! De lampen van Antérieur Authentique zijn met zorg geselecteerd of door onszelf met de hand vervaardigd. Het gebeurd steeds vaker dat we verlichting op maat maken voor onze klanten. Op deze manier zijn we optimaal in staat de lamp af te stemmen op uw persoonlijke wensen en interieur.

Door gebruik te maken van natuurlijke materialen die naadloos aansluitend bij het bestaande interieur, of juist door een geheel eigentijds ontwerp verwordt een verlichtingsarmatuur tot een heus decoratieobject. Functioneel en decoratief ontmoeten elkaar!

Antérieur Authentique levert naast hanglampen ook kruiklampen, wand- en stalampen. De uitstraling is vrijwel altijd sleets, de kleuren bleek. IJzer, hout en metalen worden zo afgewerkt dat ze ook die oude uitstraling hebben.

We werken graag met natuurlijke materialen als hout, ijzer en glas. Deze zijn van een pure, zware kwaliteit en matchen perfect met de sobere en stoere interieurstijl die we voor staan. Desgewenst worden de armaturen geleverd met bijpassende LED lampen. Onze armaturen zijn kunststukken op zichzelf en iedere lamp is handgemaakt en uniek in zijn soort!

Enthousiast geworden van ons werk? Kom eens naar ons Atelier voor een nadere kennismaking, en neem gerust uw ideeschetsen mee!