Retourzendingen

Het kan om uiteenlopende redenen voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u niet tevreden bent over uw bestelling. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Na annulering heeft u nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan van ons het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. Let wel dat ook de kosten voor retour vanaf uw adres naar Anterieur Authentique voor eigen rekening zijn. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Herroepingsrecht

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via retouren@anterieurauthentique.nl. Wij zullen u vervolgens een RMA-formulier toesturen. Na invulling hiervan, retournering van de producten en ontvangst in goede orde maken wij het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour op uw rekening.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product omruilen?
Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met  Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Uitzonderingen

Op maat gemaakte artikelen kunnen helaas niet geretourneerd of geruild worden. Sommige producten die u via onze webshop koopt, zoals groendecoratie, hebben slechts een beperkte houdbaarheid en kunnen daarom niet teruggestuurd worden. Ook op maat gemaakte artikelen, zoals maatwerk planken, zijn uitgezonderd van retournering. Het herroepingsrecht is hierop dan ook niet van toepassing. De verkoop van deze producten is na een succesvolle betaling definitief.