Over Antérieur Authentique

Sinds 2011 hou ik me bezig met het opkopen, opknappen en verkopen van (oude) meubelen en accessoires. Ik reis binnen- en buitenland af op zoek naar unieke objecten. Van antieke deuren en luiken tot kroonluchters, van commodes en ledikantjes tot grote waterkruiken.

Ontwerp en advies op maat

Los van het opknappen van bestaande meubelen en accessoires kan ik veel creativiteit kwijt in het zelf ontwerpen van originele items, waaronder salon- en bijzettafels, lampen van natuurlijke materialen, wandrekken, tapasplanken etc. Zeer veel items zijn de afgelopen jaren de revue gepasseerd. Kijk voor een indruk gerust eens bij onze referenties voor een impressie van mijn werk, of neem een kijkje op onze Instagram pagina!

Regelmatig wordt ik gevraagd voor interieur –en stylingadvies, schakelen mensen me in voor het opzoeken van een originele zithoek, oude bankjes, verlichting, accessoires etc. Steeds vaker klonk de afgelopen jaren de vraag van klanten of ik ook een site heb waar m’n handgemaakte en opgekochte items terug zijn te vinden. Het was duidelijk dat de hobby wat uit de hand begon te lopen. Tijd voor een plaats waar alles samenkomt. Antérieur Authentique is geboren!

Workshops Groendecoratie

Wat is een interieur zonder frisse, groene of speelse accenten? In aanvulling op ons aanbod authentieke bouwmaterialen en decoratieobjecten zijn we onlangs gestart met het werken met groene materialen. Om het plaatje nóg completer te maken! Gedreven vanuit de passie voor wat ik doe, maar ook als uitlaatklep voor mijn creativiteit.

Ik vervaardig groenstyling op maat, maar geef ook vrijwel wekelijks workshops in ons knusse atelier of bij u op locatie. Dit doe ik voornamelijk voor groepen (bedrijven en particulieren), maar individueel inschrijven voor één van onze avonden kan ook. Mét of zonder catering, dat bepaal je zelf. Hou de agenda in de gaten voor het actuele aanbod!

Antérieur Authentique

‘Antérieur Authentique’ is geboren: authentieke ‘eerderheid’ / verleden’, met het woord interieur in zich vervat.

Mijn landelijke, stoere stijl kenmerkt zich door focus op eigenheid en originaliteit, met keuze voor en werken met robuuste, natuurlijke, sleetse materialen en objecten. Mét oog voor kwaliteit.

Mét u realiseren we het plaatje wat u in uw hoofd heeft tot warme werkelijkheid bij u thuis.

Tot ziens!

Janita de Visser

Antérieur Authentique, Kapelle-Biezelinge