Afbeelding van originele en verweerde elementen

Robuust en stoer

Origineel natuurlijke, sleetse materialen en objecten

Bij Antérieur Authentique werken we bij voorkeur met datgene waar we in geloven: natuurlijke materialen die de tand des tijds hebben doorstaan. Het gebruik van geleefde materialen geeft niet alleen het materiaal een tweede leven, het is ook onze manier om sfeer te creëren. Weg van drukke kleurenpalletten, fletse tonen en prefab meubelen. De materialen vertellen hun verhaal en brengen een interieur tot leven. Soberheid en eenvoud geven warmte en rust. Dat is wat we willen in huis, toch?

Interieur is een manier van leven

Ontdek de lifestyle die bij jou past

Hou je van sober? Of juist liever stoer en uitbundig? De keuze van de juiste elementen in je interieur zorgt ervoor dat je directe leefomgeving aansluit bij je gevoel. Op het moment en de plaats waar jij dat wilt: thuis.

(VITRINE) KASTEN.
Generaties komen en gaan. Uit overlevering hebben we over de tijd een veelvoud aan unieke kasten mogen leveren. Ontdek wat bij u en uw specifieke woonsituatie past!

VERLICHTING.
Zonder licht geen sfeer in huis! Op zoek naar een uniek en passend verlichtingsobject? We denken (en ontwerpen) graag met u mee!

Periodiek geven we ook workshops voor het ontwerpen van uw eigen verlichting. Kijk onder ‘Workshops’ voor het actuele aanbod.

DEUREN & LUIKEN.
Originele shutters, deuren en luiken als functionele vitrage of decoratieobjecten. We hebben altijd een brede selectie op voorraad maar zoeken ook graag met u mee naar het formaat of de uitvoering van uw keuze!

VAZEN & POTTEN.
Elegant en rank? Of juist ruw en ongeplaveid? Boetseren is onze lust en ons leven. We vormen afgedankte vazen en potten om tot aantrekkelijke eigentijdse interieurobjecten, of gaan binnen ons wereldwijde netwerk op zoek naar een passende vaas voor uw leefomgeving!

BEDDEN & WIEGJES.
Van bedden uit grootmoeders tijd tot schattige babywiegjes. Al ons slaapmeubilair heeft generaties overleefd.

SPIEGELS & RAMEN.
Spiegels, bijzetramen, ossenogen, gietijzeren boog-, stal- en kerkramen. Verschillende soorten en maten gietijzeren decoratie-elementen hebben wij uit voorraad leverbaar.