L’Authentique: Stijlvol, minimalistisch wonen met oog voor detail

L’Authentique is een stijlvol, minimalistisch verf- en interieurmerk met focus op kwalitatief hoogwaardige producten en interieurstyling. Met kennis, passie en vakmanschap brengt L’Authentique elementen die perfect aansluiten bij een elegant, tijdloos en modern interieur. L’Authentique maakt vakmanschap toegankelijk door hoogwaardige, zelf gemaakte verf en interieurartikelen te ontwerpen, produceren en te leveren. Door de producten van L’Authentique krijgt eenieder de mogelijkheid om een echte beleving toe te voegen aan het interieur. Antérieur Authentique is dealer van dit prachtige merk waarin Scandinavisch design en ambacht centraal staan.

Passie voor Interieur en Design

Begonnen met verf, groeide het merk L’Authentique in enkele jaren uit tot een uniek en eigentijds interieurmerk. Na enkele jaren van stabiele groei werd de tak ‘interieurdesign’ toegevoegd. Altijd van hoge kwaliteit, een uniek design en met de hand gemaakt. Zonder mee te gaan met snelle trends en momentopnames vult het merk ruimtes die sfeer overbrengen, beleving creëren en minimalistisch ogen. De collectie, zowel de verfartikelen als de meubelstukken, brengen blikvangers in het interieur, zonder de balans tussen subtiliteit en daadkracht te verliezen.

Uniciteit in Interieurbeleving

Door de sterke combinatie van hedendaagse invloeden, een herkenbare eigen stijl en de minimalistische details maken de interieurs van L’Authentique opvallend gebruik van structuur, herkenbaarheid en kleur. Met de rustige en moderne sfeer bieden de producten en de designs van L’Authentique een opvallende ervaring, met tijdloze eenvoud.

L’Authentique biedt een selectie aan kleuren middels diverse verven en unieke meubelstukken. Het merk kiest er bewust voor om niet de standaard producten aan te bieden, maar gaat voor uniciteit. De collecties en producten van L’Authentique zetten hiermee de toon voor het toevoegen van beleving aan het interieur.

Vanaf nu zijn de meubels van L’Authentique bij ons verkrijgbaar. Voor de verven hebben we een exclusieve samenwerking met locale ‘sterdealers’ zodat we altijd uw totaalconcept op maat kunnen helpen verwezenlijken.

Neem alvast even de tijd om hieronder de unieke stijl van L’Authentique Scandinavisch design en ambacht te ontdekken: