Workshops 2019: Boordevol Creativiteit en Gezelligheid

Ons nieuwe workshopprogramma voor 2019 is bekend! Althans, voor het eerste kwartaal. Met de eerder opgedane ervaringen en de input van onze deelnemers hebben we er weer een gevarieerd programma van gemaakt! En… we werken dit keer vanuit ons nieuwe, sfeervolle Atelier! Lees gauw verder. 

Workshops 2019 Programma

We bieden begin 2019 een tiental avonden aan met de volgende workshops:

  1. Workshop ‘Windlichttaart’:  Tijdens de eerste workshop van het nieuwe jaar maken we een decoratieve groentaart met een kern van verlichting (kaars / LED verlichting).
  2. Workshop ‘Groendecoratie: Deze decoratieve bloemstyling workshops staan helemaal in het teken van Valentijn. Verras je geliefde of deel je dankbaarheid met een prachtig opgemaakt hart van groen!
  3. Workshop ‘Voorjaarstoef XL: Het is nog volop winter, maar het voorjaar lonkt alweer! Een winterse toef met de eerste lentetinten brengt het voorjaar in huis…
  4. Workshop ‘Bloemstyling Moongate’: Voor het eerst bieden we onze nieuwe high-end ‘Moongate bloemstylingworkshop’ aan. Nieuw in Nederland, en exclusief bij Antérieur Authentique!

All-in, op en top genieten!

Zoals u van ons gewend bent zijn de avonden volledig verzorgd: materiaal, groendecoratie en natuurlijk niet te vergeten koffie met lekkers wordt voor u gereedgemaakt.

Het winterprogramma eindigt medio maart. We zijn alvast in voorbereiding voor de periode daarna. En dat belooft wat! Eind februari maken we de lenteworkshops weer bekend, met nog veel meer moois!

Zit er toch niet helemaal bij wat u zoekt? We staan open voor suggesties. Aanmelden voor de workshops kan individueel of als groep. ‘Groene vingers’ zijn niet nodig, onze styliste(s) zorgen ervoor dat de drempel voor iedereen laag genoeg is en het resultaat overweldigend!

We hopen op een gaaf en creatief seizoen samen. Bent u/jij er weer bij?

Creatieve groeten,

Janita