Fleurige Toef met Klos

“Een prachtige combinatie blijkt dit winterseizoen – wat nu toch echt wel begonnen is! – een natuurlijk opgemaakte toef op een achtergrond van oude louvreluiken, paneeldeuren, spiegelramen of andere raamwerken. Hout en loof zijn een natuurlijke combinatie en passen goed in warme interieurs. We haakten eerder in op deze prachtige trend en mochten inmiddels heel wat interieurs tot ‘bloei’ helpen brengen!

Natuurlijke Materialen en Tinten

Onze toeven worden opgebonden op diverse ondergronden uitgerust met diverse verse natuurlijke materialen: wilde thijm, olijftakken, verschillende soorten eucalyptus, skymmia, wilde bessen, mos, steeneik en nog veel meer. De vorm kan boeketvormig zijn, waarbij de taken worden samengebonden met een klos, maar ze zijn ook gerust langwerpig, rond of in vrije vorm.

Toef met Verlichting

Zoals we al eerder schreven in onze update over interieurverlichting neemt de behoefte aan functioneel en gezellig licht toe de komende tijd. Dat vertaald zich niet alleen in een weelde aan lichtjes rondom de kerstdagen, maar de hele winterperiode door zien we versieringen met licht terugkomen. Het is aangetoond dat mensen beter presteren en gedijen wanneer licht op een directe of indirecte manier bijdraagt aan het creëeren van de juiste ambiance, zowel thuis als op de werkvloer. Het beïnvloedt op een positieve manier de prestaties en bevordert de gezelligheid.

Kwalitatieve LED verlichting en belletjes bijvoorbeeld, laten zich prachtig verweven met natuurlijke materialen. Op aanvraag rusten we uw toef uit met verlichting naar keuze. Geen overdaad, maar zoals u van ons gewoon bent: op een subtiele en sobere manier.

Onderstaand wat voorbeelden van recent gemaakte opdrachten. Zit er iets leuks voor u tussen? Of juist helemaal niet? Laat het ons graag weten. Dan maken we een toef geheel op naar uw wensen.

Een creatieve groet,

Janita

p.s. de nieuwe collectie Louvreluiken is inmiddels binnen… ze zijn prachtig!