Bloemstyling: Natuurlijke Tinten met Vrolijke Accentkleuren

“Deze winter brengt een combinatie van robuuste materialen met ingetogen, aardse kleuren. Een kleurrijk boeket of een accentkleur geeft een sober interieur een vrolijke uitstraling. 

Kortgeleden gaven we wat stylingtips voor deze winter. Afgelopen weken zijn we volop bezig geweest met het maken van bloemstukken en interieurdecoratie. Met de kerstdagen en jaarwisseling op komst brengen we veel tijd binnenshuis door met familie. Verras hen eens met een geurend bloemstuk!

Deze winter brengt een combinatie van robuuste materialen met ingetogen, aardse kleuren. Een kleurrijk boeket of een accentkleur geeft een sober interieur een vrolijke uitstraling

We hebben een standaardcollectie met vaste boeketten en bloemstukken op voorraad in vele verschillende combinaties. Dennetakken, mint, gipskruid met kleurrijke accenten van rode bessen. Naar behoefte brengen we ook subtiel LED verlichting, kerstballetjes of kerstklokjes in.

Bloemstuk met fleurige accenten en natuurlijke kleuren op Chinees bankje

Inmiddels hebben we al een heleboel mensen blij mogen maken met een op maat gemaakt bloemstuk. Ook enthousiast geworden van ons werk? Graag realiseren we samen met u het droomboeket van uw wensen!