Afbeelding van de Dutch Wood en Dutch Lighting Collection samen

Dutch Solid Wood Collection

Loungeset 200 jaar oud eiken (beperkte oplage)

De ‘Dutch Solid Wood Collection’ omvat een unieke serie eikenhouten loungemeubelen vervaardigd door onze vakspecialisten uit 200 jaar oud eiken.
De set – welke slechts eenmalig wordt vervaardigd in een beperkte oplage – bestaat standaard uit een twee of driezits loungebank, tafel en een tweetal fauteuils. Elk van de elementen is in afwijkende maten leverbaar, de kussens worden volledig op klantwens gestoffeerd. Desgewenst zijn andere samenstellingen bespreekbaar.

Aanvullend hebben we een collectie verlichtingsarmaturen laten vervaardigen uit cortenstaal welke perfect past bij landelijke of geleefde exterieuromgevingen. De armaturen worden – voorzien van lichtbron – stekkerklaar geleverd en zijn beschikbaar in verschillende plafond- en wandversies, of als flexibele bijzetlantaarn (aanrader!).

We nodigen u uit om beide collecties te ontdekken via de links hieronder. Neemt u bij vragen of interesse graag contact met ons op!

DUTCH SOLID WOOD COLLECTION.
Heerlijk (na)zomeren met de Dutch Solid Wood Collection: Een robuuste en stijlvolle loungeset vervaardigd uit 200+ jaar oud eiken.

Ontdek de Collectie

BUITENVERLICHTING.
We hebben sinds kort een compleet programma buitenverlichting in het assortiment. Robuuste, weersbestendige armaturen in verroeste ‘look-en-feel’. De collectie is vervaardigd uit weersbestendig cortenstaal en omvat een scala aan stijlvol vormgegeven nostalgische buitenarmaturen.

Steek Uw Licht Op

“Het was een hele klus, maar ze staan op hun plek. We zijn er super blij mee! Nogmaals bedankt voor je goede wil, hulp en gastvrijheid. Ik vind het echt super, en de rest ook!”

Familie Van Veen • Friesland

“Het wordt heerlijk nazomeren op onze prachtige loungeset! Bedankt ook Janita voor je geweldige advies. Het was moeilijk kiezen, maar we zijn erg blij met het eindresultaat”

Familie De Visser • Zeeland